Friday, February 20, 2009

MTSU'da Spor


Erkek Spor Takımları: Amerikan Futbolu, basketbol, beyzbol, ‘cross country’ (dayanıklılık yarışı), koşu, golf ve tenis
Bayan Spor Takımları: Basketbol, tenis, golf, ‘cross country’ (dayanıklılık yarışı), koşu, voleybol, ‘softball’ ve futbol
American football stadium (seats 30, 000), baseball complex (one of the top facilitıes in the region), basketball court (seats 10, 000), football fıelds(real 'football', lighted fıelds), American football fields
Tesislerden bazilari: Amerikan futbol Stadyumu (30,000 kişi kapasiteli), beyzbol kompleksi(bölgedeki en iyi beyzbol komplekslerinden biri ) , basketbol salonu(10,000 kişi kapasiteli), futbol sahaları(gerçek ebatlı ve ışıklandırmalı ), açık ve kapalı yüzme havuzu, ‘racquetball’ (‘squash’a çok benzeyen Amerikan sporu) sahaları, basketbol ve voleybol sahaları, bina içi ve açık hava tırmanma alanları, aerobik merkezi, bilgisayarlı kardiyovasküler odası, bina içi koşu pisti, paten hokeyi pisti, güneşlenme terası, ışıklandırmalı plaj voleybolu sahaları, ‘softball’ (beyzbola benzer bir Amerikan oyunu) sahası, ‘flag football’ (Amerikan futboluna benzer bir oyun) sahası, rugby (bir İngiliz oyunu) sahası ve salon futbolu sahası.
Bazı bilgiler: Amerikan Futbol Takımı 2006 Sunbelt şampiyonasını kazandı ve Motor City Bowl’da oynamaya hak kazandı. Bayan Voleybol Takımımız 2007 yılında Sun Belt şampiyon oldu ve NCAA’de en iyi 16 (‘Sweet 16’) arasında yer aldı. Bayan Basketbol Takımı ise dört yıl üstüste (2004-2007) NCAA turnuvasına katıldı. 2007-2008 sezonunda ise takımımızda ülkenin en skorer oyuncusu ve WNBA’de ilk tur ‘draft’ı (first-round draft) olan Amber Holt başarıyla oynadı. 2007-2008 erkek golf takımı ülkede 15. oldu ve ulusal turnuvada finalleri oynadı.

Ayrıca her sene uluslararası öğrencilerden oluşan bir veya bir kaç futbol takımı okul içinde yapılan futbol turnuvalarına katılmaktadır.
Sphere: Related Content

No comments:

Post a Comment