Friday, March 20, 2009

Amerika’da Yüksek Lisans/Doktora

Amerika’da Yüksek Lisans/Doktora

A.B.D.’ndeki en iyi ses mühendisliği (recording arts & technologies), profesyonel pilotluk, havacılık teknolojisi, havacılık yönetimi, havacılık bakımı ve uçuş idaresi bölümlerinden birinde yüksek lisans yapmak mı istiyorsun?

Ya da MBA, mühendislik teknolojisi, müzik, matematik, spor yönetimi, kimya, bilgisayar bilimleri, kitle iletişimi, promosyon vb. birçok değişik alandan birinde üst düzeyde yüksek öğrenim görmek mi istiyorsun?

Bütün bu imkanlara bir servet karşılığı ulaşabileceğin bir özel üniversite yerine YÖK tarafından onaylı bir devlet üniversitesi mi arıyorsun?

Aradığın üniversite: Middle Tennessee State University.

MTSU’nun Sunduğu İmkanlardan Bazıları:

MTSU Kitle İletişim Fakültesi’nin milyonlarca dolarlık birinci sınıf analog ve dijital müzik kayıt stüdyolarına ek olarak gazetecilik ve elektronik medya iletişim (radyo, televizyon) tesis, stüdyo ve laboratuarları, Jeo-Bilimler Fakültesi’nde yer alan uzaktan duyumlu uydu teknolojisi, daha yeni ve daha iyi bilgisayar laboratuarları, elektron mikroskopları, yayın ve kitap hacmi bir milyona yaklaşan okul kütüphanesi ve bunun gibi birçok tesis öğrenciler ve akademik personel tarafından her gün kullanılmaktadır. MTSU ayrıca, aralarından birinin yedi gün 24 saat açık bulunduğu birçok bilgisayar laboratuarına sahiptir. Birçok ders, ilgili alana ait gerçek iş ortamlarında veya gerçeğe uygun simülasyon laboratuarlarında verilmektedir. Havacılık Departmanı 25 uçağı ve eğitim laboratuarı olarak kullanılan bir emekli Boeing 727’yi kapsayan bir filoya sahiptir ve Amerika’daki en iyi havacılık okullarından biri olarak gösterilmektedir. Müzik Fakültesi, dünyada örneği çok az bulunan –sadece Steinway piyano kullanan müzik okullarından biri olma- ayrıcalığını taşımaktadır. Yeni alınan 54 adet dik ve kuyruklu piyano ile öğrencilerin ve öğretim üyelerinin en iyi aletlerle çalışması sağlanmıştır.

MTSU College of Graduate Studies
www.mtsu.edu/~graduate

MTSU, bölümler, kampüs hayatı ve başvuru için yapmanız gerekenler hakkında Türkçe bilgi için:
http://www.mtsuinternational.blogspot.com/

Sphere: Related Content

1 comment:

  1. Should there be another persuasive post you can share next time, I’ll be surely waiting for it.
    yurtdışında yüksek lisans

    ReplyDelete